Welkom

Denkt u er wel eens over na hoe onze gemeente er over een aantal jaren uit ziet? Wij wel.
In 2040 willen we een plek zijn waar het nog steeds goed wonen, leven en verblijven is. Om dit voor elkaar te krijgen moeten we als gemeente nu al belangrijke keuzes maken.

De gemiddelde leeftijd in onze dorpen zal tegen die tijd bijvoorbeeld een stuk hoger liggen. Hoe gaan we zorg en huisvesting hierop inrichten? Hoe zorgen we dat ook jongeren hier een plek behouden, dat er voor hen genoeg huizen en banen zijn? En wat gaan we doen om tegen die tijd helemaal onze eigen energie te kunnen opwekken? Over deze complexe zaken gaan we met elkaar in gesprek. We starten met  bedrijventerrein Mijdrecht.


We willen leren door te doen

We maken een Omgevingsvisie en een Omgevingsplan voor het bedrijventerrein Mijdrecht. Wat we met de visie en het plan willen bereiken en hoe we de Omgevingswet daarvoor kunnen gebruiken, willen we samen met u bepalen.

We hebben inwoners en ondernemers uitgenodigd om mee te denken over de toekomst van Bedrijventerrein Mijdrecht. Daarnaast hebben we gesproken met vakspecialisten en met strategische partners; bedrijven en organisaties die om uiteenlopende redenen belangrijk zijn voor het bedrijventerrein. De uitkomsten van deze onderwerpen vindt u hier.


 

 

Cookie-instellingen